top_bg_1

Praktijkgerichte Photoshop trainingen

zowel klassikaal als voor zelfstandigen

De kracht van onze trainingen is het praktijkgerichte karakter. U leert hoe en waar een bepaald gereedschap gebruikt wordt in combinatie met andere gereedschappen.

 • € 795,- ex BTW

  Photoshop Basis-Gevorderd

  voor iedereen

  3 daagse cursus    |    Maatraining mogelijk    |    Deelnemer certificaat

  Ewald-Kierkels-klein

  U leert in de EnyaCad Photoshop basis- gevorderde training alles over resolutie en hoe u met lagen een efficiënt bestand opbouwt. Daarnaast leert u hoe via aanpassingslagen correcties in uw foto´s kunt uitvoeren. Met behulp van laagmaskers leert u hoe u niet destructief onderdelen uit uw foto te verwijderen.
  U leert de resolutie aan te passen aan de gewenste formaat door middel van bijvoorbeeld het uitsnedegereedschap.U leert alles over laagcomposities en selecties doormiddel van kanalen. En natuurlijk hoe u Alpha kanalen kan aanmaken voor 3D renderprogramma’s en wat een PNG-24 formaat is. Tevens laten we zien wat de diverse kleurconversies precies inhoudt. Er wordt verwacht dat u tussentijds tussen de trainingsdagen oefent met alle nieuwe kennis. U krijgt huiswerk mee dus het is zeer gewenst als u een werkende Photoshop versie heeft (eventueel als demo aan te schaffen.) Photoshop is geschikt voor diverse doelgroepen maar toch dient iedere doelgroep over alle basiskennis te beschikken. Particulieren zijn ook welkom op deze traning, vraag gerust een offerte aan.

 • € 299,- ex BTW

  Photoshop voor Interieur en Architecten

  speciaal training

  1 daagse cursus | Maatraining mogelijk | Deelnemer certificaat

  Ruby-van-Deursen

  De Photoshop Interieur en Architectuur training hebben wij speciaal ontwikkeld om u te leren hoe we zo efficiënt mogelijk en zo professioneel mogelijk de inrichting cq renderingen kunnen wijzigen. Zoals de muren wijzigen qua kleur, diverse schilderijen op een juiste perspectivisch manier aan de wand hangen. Personen met de juiste verhouding en MET schaduw in de Visuals plaatsen.

  Architectonische Visuals kunnen we voorzien van een andere achtergrond, de ramen kunnen we levendiger en realistischer maken, de wegen en voetpaden kunnen we realistischer maken door “verouderingseffecten” toe te passen, waardoor de Visual meer gaat leven. Leren om onderdelen van de ene foto te verhuizen naar de andere foto. Hoe u een visual aanpast en de kwaliteit verhoogt qua kleuren, scherpte en met retoucheertechnieken. Maar alles zo professioneel mogelijk en makkelijk aanpasbaar.